Pôvodné AMOLED Pre Xiao Poco M4 Pro 4G MZB0B5VIN 2201117PI lcd Pantalla Displej Dotykový Panel Obrazovky Digitalizátorom. Montáž OLED

Recenzie - 1
  • €65.31
  • €69.48
  • Sku: p468267

  • Značky:
  • AMOLED, lg g pro displej, umidigi a3 obrazovke náhradné, redmi poznámka 11 displej, mi 11 displej, iphone 10 obrazovke náhradné
  • Pixelov: 1080*2400
  • Typ Dotykového Displeja: Kapacitný Displej
  • Displej: > 3"
  • Záruka: 12 Mesiacov
  • Kompatibilné Značky: POCO
  • LCD Auta: Áno
  • Veľkosť: 6.43"
  • Materiál: AMOLED
  • Číslo Modelu: Pre Xiao Poco M4 Pro 4G / MZB0B5VIN / 2201117PI / 2201117PG
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Druh: LCD displej a Dotyková Obrazovka Digitalizátorom.
  • dodanie: O 24 hodín po zaplatení, dovolenka sa predĺži čas doručenia
  • Názov Značky: HRÁČ GOLDER
  • Balenie: Anti-static & Bublina & Pena & Cartoon Box a Dary
  • Quanlity: Pôvodné AMOLED OEM a neoriginálne OLED
  • Platné model: Pre Xiao Poco M4 Pro 4G / MZB0B5VIN / 2201117PI / 2201117PG
  • Certifikácia: CE
  • QC: Testované po jednej pred odoslaním
  • skladovanie: Áno

Kupujúceho upozornenie:

1 .Poskytujeme veľkoobchodné ceny, množstvo viac si objednáte, tým nižšie ceny, ktoré môžete získať.

Ak chcete umiestniť veľké, aby, prosím pošlite nám správu pred platbou, a odpovieme vám do 24 hodín.

2 .Ponúkame na predaj všetkých modelov LCD obrazoviek, ak neviete nájsť model, ktorý chcete v obchode, môžete ma kontaktovať priamo.

Sme nielen predať, LCD obrazoviek, ale aj zadný kryt batérie, flex káble a ostatné príslušenstvo, môžete povedzte nám, čo potrebujete.

3 .Sme ochotní poskytnúť dlhodobými partnermi s vysokou kvalitou, nízkou cenou produktov a služieb zákazníkom.

Dokonca sme nádej, že sa môžeme stať sa dobrými priateľmi.

Teplé Tipy:

1 .Raz položky prišiel, prosím skontrolujte, či balík je v dobrom stave.Pri otvorení balík , prosím, strieľať je vybalenie video.Ak existuje akýkoľvek poškodený výrobok, ihneď nás prosím kontaktujte.

2 .Od LCD displeja je krehké a vysoké hodnoty, je potrebné a dôležité urobiť videa pri otvorení obalu.To bude platné dôkazy, keď sa dostanete poškodeniu LCD displeja alebo nedostatok.Ak sa nebudete riadiť túto požiadavku, nebudeme niesť zodpovednosť, pokiaľ sa to stane.

3 .LCD obrazovke musia byť testované pred inštaláciou. (Len odkaz na LCD obrazovke doska na testovanie, ako je znázornené na obrázku.).Neinštalujte LCD displej pred testovaním.A pamätajte, strieľať test video pred inštaláciou.Ak je problém s výrobku počas testu, ihneď nás prosím kontaktujte.Ak ste spokojní s produktom, po skúške.Potom môžete nainštalovať ho na vašom telefóne.

4 .Od LCD displeja je krehké a vysoké hodnoty, je potrebné a dôležité otestovať ho a vezmite si video pred inštaláciou (Či môžete nainštalovať sami, alebo požiadať profesionálny personál údržby nainštalovať).To bude platný doklad keď sa zobrazí obrazovka LCD s problémom.Ak vám nie je v súlade s touto požiadavkou, nebudeme mať žiadnu zodpovednosť, ak sa to stane.

5 .Všetky produkty budú testované pred dodaním.K dispozícii je špeciálny "JBH" štítku na zadnej strane LCD displeja.Prosím, majte to na LCD obrazovke.To je platný doklad o záruke.Ak si nainštalujte ho priamo bez testovanie LCD displej pred inštaláciou, raz LCD obrazovky je poškodený počas procesu inštalácie, záruka bude neplatná.Objednávka je nevratný!

6 .Oprava je zábavné a inšpirujúce vec, ale tiež vyžaduje, aby niektoré profesionálne zručnosti.Ak nie ste zdatný v opravu a montáž, všetky inštalačné operácie by mali byť vykonávané opravy alebo profesionálny personál údržby.Keď je položka je poškodený počas montáž alebo demontáž, spustí sa nevzťahuje záruka.Ak ste ho dať profesionálny personál údržby pre inštaláciu, prosím, nezabudnite tiež požiadať profesionálny personál údržby otestovať ho a vezmite si video pred inštaláciou.

Iné:

Colné poplatky: vyhnúť Sa vysokým daniam, budeme deklarovať $10 pre vášho balíka.Ak máte špeciálne požiadavky, prosím, nechajte nám odkaz.

Nenesieme ciel v kupujúceho krajine/regióne.

Dodacia lehota : pošleme balíček pre vás v o 24 hodín.Dovolenka bude oneskorené o niekoľko dní.

Nečistoty : Ak nečistoty sa zobrazí na LCD obrazovke, je to spôsobené test pred zásielky.To nebude mať vplyv na používanie LCD displeja.Môžete ho s dôverou.

Pozemok čas príchodu : čas príchodu parciel, v rôznych krajinách sú rôzne, môžete sa na nás obrátiť ak chcete zistiť čas príchodu zásielky vo vašej krajine.

Prijaté produkt je trochu inak : Ak výrobok, ktorý ste dostali je trochu odlišný od obrazu, nebojte sa, je to spôsobené rôznych výrobných šarží v továrni.

Lepidlo : Lepidlo je tekutý a je špeciálny položky.To nemôže byť odoslaný s LCD displej.Ak je lepidlo v balíku balík môže byť zadržaný colnými.Budeme vám 3M lepidlo, papier pre inštaláciu.

Chyby : otestujeme LCD displej pred zásielky skontrolujte, či nie je chybný.

Spôsob platby : Sme podporu iných platobných metód, ak chcete použiť iné spôsoby platby, môžete nás kontaktovať.

Nie je spokojný s produktom : Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, nenechávajte negatívne správy než sa obrátite na nás.Prosím, kontaktujte nás čo najskôr.Máme pre vás dobrým riešením.

Anonymous

2023-01-05

Prijaté v mesiaci. Obrazovka je real 4 G AMOLED, predávajúci dať veľa malých vecí, vrátane prípade Poco M 4 Pro. Balenia dobre zabalené. Pevné päť.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie:

Súvisiace Produkty

Môžete tiež rád:
  • Predaj

Pre homtom ht17 pro lcd displej+dotykový displej digitalizátorom. montáž sklenený panel senzor mobilný telefón repair tool 100% testované mobilného telefónu na opravu sady nástrojov 3m lepidlo lepidlo obrúsky funkcie: 1.náhradný diel pre homtom ht17 pro 2. dodávaný s ochranným plastového vrecka a bezpečné balenie 3. veľké množstvo skladom 4.

  • Predaj

Originál nové zadné sklo pre huawei honor 30 bmh-an10 an20 bývanie späť kryt batérie zadné dvere prípade objektív fotoaparátu popis: 1.100% zbrusu nový vysoko kvalitný. 2.používa sa vymeniť rozbité, popraskané ,označené batériu späť dverí kryt 3.chrániť váš telefón pred poškriabaním alebo pád a nastavenie telefónu ako nové balík

  • Predaj

Kapacita batérie: 2501mah (vrátane) -3000mah (vrátane) je to originál: značka nie je pôvodný, platné značiek: alcatel štandardná kapacita: 5099/5026 (029c7 universal) / 5049w / blackberry tlačidlo 2 lite / tlp029c1 gopro d ji mini 2 batérie d ji bombox 2 pôvodné da jb l go pro tak, ny a7 iii 18650 harman kardon bateria glo tak, ny a6000 ju ul canon m50 gopro hero 10

  • Predaj

Vyplňte, prosím, v príjemcu, úplný názov v dôsledku novej politiky ruskej colnej tento obchod všetkými akumulátormi podporu veľkoobchod množstva ak máte akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať prvý.budeme riešiť to dobre pre vás.prosím, nenechajte otvorenej náhodne, v opačnom prípade vám bude zaznamenaný ako zlé úverové u nás, pandabazar.sk,

  • Predaj

Lcd displej pre xiao mi 5s lcd displej pre xiao 5s poznámka lcd montáž 5.15 dotykový displej digitalizátorom. telefón nahradenie testované objednávku 2 ks dostanete 2% z 1.lcd displej dotykové obrazovky bez rámu digitalizátorom. zhromaždenie 2.oprava/výmena staré, nefunkčné, popraskané, poškodený displej lcd dotykový displej digitalizátorom. montáž

  • Predaj

Dvojsečný kovový dizajn,rôzne nože sú vhodné na rôzne údržba situácie! ★all-metal materiál, dobrá tvrdosť, a trvanlivé. ★malé non-slip dizajn, použitie, viac hladko. ★krásne a ľahko sa prenáša. ★ostré špicaté tip môže byť ľahko vkladá do malej medzery. hlavné funkcie široké spektrum použitia:toto elektronické repair

  • Hot

6.53 lcd pre huawei mate 20 displeja dotykový displej digitalizátorom. montáž pre huawei mate20 hma-l09 l29 hma-tl00 al00 lcd 1. použitie pre: tento produkt používa vymeniť rozbité, non-práca lcd displej s nový a vytvoriť svoj lcd displej pracovať normálne. 2. profesionálne qc tím: 100% testované po jednej pred odoslaním, uistite sa, že prácu dobre

  • Predaj

Pre samsung galaxy a415/a41 lcd displej úvod ponúkame na predaj 100% nový kvalitný lcd v celom trhu. všetky lcd otestujeme ju pred zásielky, potvrdenie je najvyššej kvality. existuje mnoho typ kvalitný lcd displej na trhu, sľubujeme, že naše lcd je bez mŕtvych pixelov, poškriabanie. veľký kus skladom, pošleme von do 24 pracovných hodín. q&a otázka:

  • Predaj

Popis: 1.100% zbrusu nový vysoko kvalitný. 2.používa sa vymeniť rozbité, popraskané ,označené batériu späť dverí kryt 3.chrániť váš telefón pred poškriabaním alebo pád a nastavenie telefónu ako nové poznámka: 1. ak máte akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať.prosím neotvárajte spor na bude.budeme riešiť to dobre pre vás. 2.

  • Hot

Čierna/biela bývanie sklo objektívu pre lietať iq4511 tornádo jeden octa bývanie batérie zadný kryt sklo náhradné upozornenie: (toto je náhradný zadný sklenený kryt a nie sú s logom pre lietať, ale iné , ak sa myseľ alebo potrebujete bývanie musí zakryť logo pre lietať, prosím, nie kúpiť, aby sa zabránilo akejkoľvek nespokojnosti ) špecifikácie: 1,

  • Hot

Pomocou tipov: 1.ukončiť všetky aplikácie, ktoré nie sú v prevádzke. 2.zapnite vibrácie off a znížiť vyzváňací tón a časový limit vypnutia obrazovky. 3.vyhnite sa vystavuje batérie na kvapalné alebo predmetom silné mechanické otrasy. 4.môžete použiť baixt externú batériu, aby sa váš mobilný telefón výdrž batérie vydržia dlhšie. 5.vyhnúť preplatok