AMOLED Pre Samsung Galaxy A415 LCD Displej A41Touch Obrazovke Digitalizátorom. Montáž SM-A415F/DSN nahradenie Opravu časti 6.1"

Recenzie - 0
  • €55.52
  • €108.85
  • Sku: p481316

  • Značky:
  • stojan samsung a41, prípade samsung galaxy a41, kryt sm a715f, a41 samsung pevný, samsung a415f prípade anime, samsung galaxy a41 ts kryt, galaxy a41 coque, lesk kryt samsung a41, yal l41 lcd displej originálne, minion samsung a41
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Displej: > 3"
  • Certifikácia: RoHS
  • Kvalita: Originálne OEM
  • QC: Testované po jednej pred odoslaním
  • Typ Dotykového Displeja: Kapacitný Displej
  • Veľkosť: 6.1 inches, 89.8 cm2 (~85.9% screen-to-body ratio)
  • Rozlíšenie: 1080 x 2400 pixelov, 20
  • Druh: Kapacitný dotykový displej Super AMOLED, 16M farieb
  • Názov Značky: ZHZ
  • Číslo Modelu: Pre Samsung Galaxy A415/A41
  • LCD Auta: Áno
  • Materiál: AMOLED

pre Samsung Galaxy A415/A41 LCD Displej

Úvod

ponúkame na predaj 100% Nový kvalitný lcd v celom trhu.

Všetky LCD otestujeme ju pred zásielky, potvrdenie je najvyššej kvality.

Existuje mnoho typ kvalitný LCD displej na trhu, sľubujeme, že naše lcd je bez mŕtvych pixelov, poškriabanie.

Veľký kus skladom, pošleme von do 24 pracovných hodín.

Q&A

Otázka: Aký model je kompatibilný?

Odpoveď: To je Super AMOLED displejom, vhodné pre Samsung Galaxy A415/A41

Otázka: Čo mám robiť, keď som sa dostane balíček?

A:

※ Je to potrebné a dôležité urobiť video, keď si rozbaliť balíček, a bude to platný dôkaz, keď dostanete poškodený lcd.

※Testovali sme všetky obrazovky pred odoslaním skontrolujte, dobrej kvality.Je tiež dôležité, aby ste test na lcd a prevziať video, pred inštaláciou aktualizácie na vašom mobilnom telefóne, keď má nejaký problém, prosím, kontaktujte nás v čase, dáme vám o spokojní riešenie.Ak máte nainštalované na váš telefón, nie je jednoduché ho odstrániť, keď ho odstrániť, je ľahké byť rozbité.Displej poškodený ručné,dostanete bez náhrady.

Otázka: Je podpora veľkoobchod?

Odpoveď: Áno, Sme ochotní mať dlhodobú spoluprácu s vami, ak ste odberateľ, opýtať sa na nás najlepšie ceny, sľubujeme, ceny výrobku a logistika ceny bude najlepšie.

Package

1*pre Samsung Galaxy A415/A41 LCD Displej

1*6pcs Nástroje

1*1 papier lepidlo

Ak ste spokojní s našimi položky , prosím, stačí

dajte nám päť hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu

Pripomienka

1. Žiadne pokyny pre tento záznam 2. To nie je ľahká práca pre niekoho, kto nemá žiadne skúsenosti vôbec.

3. Sme nie je zodpovedná za žiadne poškodenie vášho mobilného telefónu/mobilného telefónu, ktoré môže spôsobiť počas inštalácia náhradných dielov

4. Je potrebné a dôležité urobiť video, keď si rozbaliť balíček, a bude to platný dôkaz, keď dostanete poškodený lcd.Ak nemôžete poskytnúť videa, sme nemohli uveriť tomu, že je poškodený v tranzite, a nebudeme zodpovedať za akékoľvek poškodenie prípadoch.

Doprava Politiky:

Budeme mať možnosť si ich odoslané prostredníctvom DHL, UPS, FEDEX, EMS, Pandabazar.sk Štandardná Doprava na vášho výberu.Alebo vám môžeme ponúknuť najekonomickejšie a najbezpečnejší spôsob dopravy.Naším cieľom je získať vašu objednávku osloviť vás v najlepší spôsob, ako sa vám páči.

* DHL,UPS a Fedex zvyčajne trvá 7-10 dní, kým ste.

* EMS bežne dostať v 10-15 dní.

* Wuyou letecky za normálnych okolností dosiahnuť po celom svete v 15-30 dní.

Nemôžeme doručiť P. O Políčko a nemôžeme doručiť bez vaše kontaktné telefónne číslo.Uistite sa, že telefón a adresa, ktorú ste vľavo je vpravo, budeme len doručiť na adresu, ktorú opustil v Pandabazar.sk systému.

Warranty & vrátenia:

1. Každý produkty budú testované pred pôrodom, s špeciálne nástroje alebo hlavnej dosky na zabezpečenie pracujúcich.

2. Všetky výrobky ,100% zbrusu nový a prísne testované pred shipemt,Prosím, informujte nás DO 3 DNÍ po prijatí zásielky, ak ste nespokojní s produktmi (Reálny obraz a iné dôkazy musia byť uvedené),potom budeme ponúkať výmenu alebo vrátenie peňazí v prípade, ak výrobky nie sú, ako je popísané vyššie.

3. Ak položka je váš prossession viac ako 7 dní ,považuje sa to používa /second-hand ,Len budeme ponúkať službu výmeny po sme si svoje vrátiť položku .

FQA:

1.Prečo by ste dôverovať nám?

Sme predávať len vysoko kvalitné produkty, zákazníci sa nemusíte báť o kvalitu našich výrobkov.Naše výhody sú kvalitné a špičkové služby.

2.Môže to byť dodávané do mojej krajiny

Môžeme loď položky 98% krajín sveta.ak vaša krajina nie je možné vybrať na Pandabazar.sk , pls kontaktujte nás.

3.Ako dlho trvá, kým dorazí?

Všeobecne povedané, zabezpečíme vám zásielku do 1-7 pracovných dní akonáhle je platba potvrdená, a spolupracujeme s DHL, UPS, TNT, FEDEX (5-7days), a EMS (13-30 dní.).Ale prosím, pochopiť nás, ak je určitým časovým oneskorením, pretože niečo, čo je mimo našej kontroly.

4.Musím platiť clo?

sme sa neplatia žiadne poplatky Dane.Cena na Pandabazar.sk nezahŕňa colné daň a poplatok, ak sa to stane, kupujúci by mal platiť sám.Ak nesúhlasíte, prosím, nie kúpiť, aby sa zabránilo problémy .Vlastné povinnosti sú účtované dovážajúcich krajín.Vďaka!

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie:

Súvisiace Produkty

Môžete tiež rád:
  • Predaj

Kovová zásuvka na kartu sim pin nastavenie sim karty nástroj pre odstránenie ihly otvárač vysúvanie pre rôzne druhy mobilných telefónov dxac funkcie: môžete použiť tieto kódu pin karty otvoriť, odstrániť, vysuňte sim kartu ľahko. je vyrobený z kovu a má tvar srdca, odolné a krásne. je vhodný pre mnoho typov smartfónov a tabletov. je ľahký,

  • Predaj

Pre ty001/jkcw batérie 5060mah 19.48 wh 3.85 v ty001/jkcw pre yu lietať f9 model: ty001/jkcw štítok kapacita: 5060mah to, čo je v balíčku? 1pcs batérie ak si objednáte,prosím potvrďte svoj adresa /psč a názov(ruský priateľ je potrebné celé meno). vyplňte, prosím, v príjemcu, úplný názov v dôsledku novej politiky ruskej colnej tento

  • Hot

Anti-statické vysoká teplota lepidla žiaruvzdorné polyimidové pásky silné izolačné pásky pre bga elektronické pcb opraviť rozsah použitia: používa hlavne v spreji maľovanie, pečenie farba, box tesnenia, obuv, balenie a fixovanie, stavebné a dekoračné a iné odvetvia funkcie a použitie: vysoká teplotná odolnosť, rozpúšťadlo odpor, stabilný a spoľahlivý

  • Hot

Modname=ckeditor modname=ckeditor batérie he319 he336 he316 he341 he321 he330 he338 he342 pre nokia 2 3 3.1 3.2 5 6 2 7 7.1 plus 8 8.1 9 x6, x8 x71 2018 ta-1029 fit značka, model vhodný mobilný telefón nokia he338 pre nokia 2 pre nokia he319 pre nokia 3 pd-1020 ta-1028 ta-1032 ta-1038 pre nokia he330 pre nokia 3 pd-1020 ta-1028 ta-1032 ta-1038 pre nokia he351 pre nokia 3.1

  • Predaj

O procese a zavedenie batérie *poskytuje vynikajúcu nepretržitého napájania zdroje na váš prístroj, sa vyznačuje vysokou hustotou energie a extrémne dlhá plnenie kruhy. uplatňovanie inteligentný integrovaný mikročip vnútri, naše batérie sú vybavené mnohými práv pre prepätiu, nadprúdová, cez výtok, za poplatok, viac moci, viac teplota, skrat, vzad vstup

  • Predaj

Popis: kovové spudger súbor má dual končí a funkcie tipy rôznych veľkostí pre ľahký prístup do medzier a je vhodný pre mnoho opravy operácie.ideálne pre elektronické zariadenia, ako sú mobilné telefóny, tablety, hodinky, okuliare, notebooky, herné konzoly, atď. špecifikácia: názov: kovové páčidlo typ: plochý vypáčte tvar oboch koncoch:

  • Predaj

Pôvodný pre elephone p9000 lcd displej dotykový displej digitalizátorom. montáž náhrada za p 9000 p9000 lite telefónne časti opravy kit vážený zákazník, prosím nechajte nám správu s vysvetlením, ktoré časti hľadáte.náš tím poskytuje kvalitné produkty za najlepšie ceny, a sľubujeme, že každý cent, ktorý strávite na tovar je stojí za to, nie falzifikátom. detial